Zie onderaan de pagina voor onze gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen

Stap binnen in onze gezellige chocoladewinkel waar je koffie, thee en chocolademelk kunt kopen (to go). We streven ernaar met onze overheerlijke bonbons en chocolade een echt feestje voor je smaakpapillen te zijn.

deQ Chocolade Thee & Koffie

Stap binnen in onze gezellige chocoladewinkel waar je kunt koffiedrinken en je eigen chocolademelk kunt bereiden. We streven ernaar met onze overheerlijke bonbons en chocolade een echt feestje voor je smaakpapillen te laten zijn.

Over deQ Leek

Mijn naam is Karin de Quastenit, vandaar “de Q” in het logo.

Samen met mijn zonen Rojan en Rutger verkopen wij heel veel chocolade en bonbons van “Visser Chocolade” een chocolatier die zijn sporen heeft verdiend in de chocolade.

Ook biedt deQ de beste koffie van koffiebranderij koffielust uit Veenhuizen, een prachtig biologisch thee assortiment van de Theefabriek uit Houwerzijl, serviezen van PIP studio en Janny van der Heijden en daarnaast maken we mooie kadopakketten.

 

Elk cadeau wordt een feestje om te geven

Vanuit mijn creatieve geest kan ik van de meeste wensen een origineel cadeau maken.
Als je zeker wilt weten dat een relatie zich verwend voelt, geef dan een luxe doos gevuld met bonbons van visser chocolade.

Assortiment

Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel en laat je inspireren door de mooie serviezen, blikken, theeën, koffie en vele cadeau's.

Verwacht het onverwachte. We hebben met Visser Chocolade één van de beste chocolatiers in huis gehaald! Ervaar de unieke smaakcombinaties. Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit? Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel? Het maakt de smaken breder. Het verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving.

deQ-Leek_Bonbons

Wij hebben een breed assortiment chocolade figuren, tabletten en vormen voor elk moment zoals Pasen, sinterklaas, Valentijn, kerst enz. Maar ook chocolade om lekker tussendoor te smikkelen.

Frank-Visser-Chocolade

Al onze theeën zijn biologisch en afkomstig van de Theefabriek uit Houwerzijl, een breed gesorteerd theehandelscentrum. Omdat smaken verschillen bieden wij een breed assortiment van verschillende smaken en soorten thee van de beste kwaliteit.

deQ-Leek_Thee

Met KOFFIELUST uit Veenhuizen hebben we gekozen voor een goed en eerlijk product met tevens een hoge kadowaarde.
Alle koffiebonen worden in hun eigen koffiebranderij in Veenhuizen vers gebrand. Er wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffiebonen van Koffielust de beste en gezondste keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving.
 

deQ-Leek_Koffie

We hebben servies van PIP Studio in de nieuwste designs en van Janny van de Heijden (bekend van Heel Holland Bakt) Deze serviezen zijn van hoogwaardig porselein waardoor er niet gauw stukjes afspatten. 

deQ-Leek_Serviezen

 

Het Franse merk Derrière La Porte (DLP) brengt kleur en vrolijkheid in het alledaagse leven. Een team van 22 ontwerpers weten elke keer weer een verrassend assortiment samen te stellen. Bij ons is een ruime collectie blikken verkrijgbaar in het thema koffie, thee of chocolade. De blikken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

deQ-Leek_Blikken

Bonbons op locatie

Graag iets anders trakteren dan gebak? Wij bezorgen bonbons op locatie, geserveerd op een luxe bonbonnière (leen). Te bestellen in een classic en luxe variant. Vanaf €25, = per bonbonnière (20 stuks).

Elke bonbonnière is voorzien van een boekje waarin alle bonbons staan die op de bonbonnière liggen. 

Inclusief gratis bezorgen 5 km rondom onze winkel!

Contact
Openingstijden

Dinsdag 19 december t/m Vrijdag 22 december 9:30 – 17:30 uur

Zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Zondag 24 dec. 12:00 – 17:00 uur

woensdag 27 dec. gesloten

donderdag 28 dec. gesloten

Vrijdag 29 dec. 9:30 – 17:30 uur

Zaterdag 30 dec. 9:30 – 17:00 uur

Zondag 31 dec. t/m dinsdag 2 januari gesloten.

vanaf 3 januari weer de reguliere openingstijden

Locatie
Contact

Telefoon: 0594 517 223

WhatsApp 06-42539102

Email: info@deqleek.nl

Copyright © 2020 DeQ chocolade, thee & koffie | Alle rechten voorbehouden. | Realisatie door: Uppley Media